Städa kök

Behöver du en pålitlig städhjälp hemma?

Behöver du hemstädning till ditt hem i Stockholm? Det är inget konstigt numera med att anlita hemstädning. Borta är den gamla pigdebatten om att Rut-avdragen skulle kasta oss tillbaka till tiden när pigorna städade våra hem och stod med "mössan i handen", neg och var tacksam för små slantar som de fick när de städade överklassens hem. Numera är det alla sorters hem som anlitar städhjälp i Stockholm.

Billigaste städhjälpen i Stockholm?

Detta kan vara den billigaste städhjälpen som du kan få i Stockholm. Med städfirman En Renare Vardag får du hemstädning i Stockholm för cirka 169 kronor i timmen. Med hjälp av nämnda Rut-avdrag har det blivit ännu billigare att anlita ett hemstädningsföretag för din hemstädning. Du får en hemstädning med hög kvalitet, samma person som kommer hem och städar åt dig när du vill ha hemstädningen. Du får nöjd-kund-garanti och får då extra garanti att du blir nöjd och att de är noggranna med sin städning av ditt hem. Vidare har de egen ansvarsförsäkring, personalförsäkring, och inga dolda avgifter, som till exempel "inställelseavgifter, fakturaavgifter eller resekostnader" som du måste betala. Dessutom blir du garanterad att städpersonalen inte yppar något om det hem som de kommer och städar hos.

Du får en noggrann hemstädningshjälp i Stockholm

Varje städare får en lista som de ska bocka av. Detta för att kunna garantera att ingen av En Renare Vardags städare skulle glömma någon detalj. På så sätt kan de garantera kvaliteten på städningen. Och företaget vet att deras städare alltid städar efter samma lista. De utbildar sina städare så att alla gör på liknande sätt och kan på så sätt garantera att det blir en städning av hemmen med hög kvalitet. Du som kund får en städare som har en viss städnins med utbildning av sin arbetsgivare som är medveten om att alla, inte automatiskt, kan städa utan är medvetna om att många städare kan behöva en hemstädningsutbildning där de får lära sig att se vad som behöver göras och var de behöver lägga extra energi för att få det rent och klart.

Tveka inte att anlita hemstädningshjälp i Stockholm

Så behöver du städhjälp kan du alltid få det i Stockholm till ett bra och rimligt pris som inte gräver hål i din plånbok. Det är ju inte meningen att endast de välbeställda ska kunna anlita hemstädning i Stockholm. Även äldre och pensionärer kan behöva hemstädning då och då, eftersom de kanske inte kan eller orkar göra detta själva och kan med hjälp av en regelbunden hemstädning bo kvar i sina hem.

10 Oct 2018