Städa kök

Blogg

RSS

Mögelsanering i Stockholm – Lösningen för ditt hem

15 Feb 2024

Mögelsanering i Stockholm är en oumbärlig tjänst för alla som äger ett hem. Mögel är en oönskad gäst oavsett vilket rum det invaderar. I den här artikeln kommer vi att utforska mögelsanering och varför det är viktigt att agera snabbt när du upptäcker mögel i ditt hem.

När du flyttar in i ditt nya hem i Stockholm är det mycket som du vill undvika, och mögel är en av de främsta fienderna. Mögel är inte bara oestetiskt, det kan också vara farligt för din hälsa och ditt hem. Det trivs bäst i fuktiga och dåligt ventilerade utrymmen, vilket gör badrummet till en idealisk plats för mögel att frodas. Det första tecknet på mögel är ofta den karakteristiska, obehagliga lukten som det avger. Om du känner denna doft i ditt hem är det dags att agera snabbt.

Mögelsanering Stockholm – Låt proffsen ta hand om det

Att försöka bli av med mögel själv kan vara en utmanande uppgift. Mögelsporer kan vara farliga om de inte hanteras korrekt, och det är lätt att sprida dem till andra delar av ditt hem om du inte har rätt utrustning och kunskap. Det bästa du kan göra när du upptäcker mögel i ditt hem är att kontakta professionella mögelsanerare i Stockholm.

Det är viktigt att agera snabbt när det gäller mögel. Mögel kan sprida sig snabbt och orsaka allvarliga skador på ditt hem och din hälsa om det inte behandlas i tid. Genom att anlita experter på mögelsanering i Stockholm kan du förebygga att problemet förvärras och få det åtgärdat på ett säkert sätt. För att minska risken för mögel i ditt hem är det också viktigt att vidta förebyggande åtgärder. Se till att ventilationen i ditt badrum är tillräcklig för att minska fuktigheten. Kontrollera också att fuktskyddet är i gott skick. Genom att upprätthålla en torr och välventilerad miljö kan du minska risken för att mögel ska dyka upp i första hand.

Hitta professionella kontorsstädtjänster i Stockholm

12 Aug 2023

Letar du efter heltäckande lösningar för kontorsstädning i Stockholm? Vi är er pålitliga partner när det gäller kontorsstäd och kan skräddarsy en lösning som passar perfekt för ert företag utan att störa er verksamhet.

Att ha hjälp med att hålla era lokaler, trapphus, butiker och framför allt kontor rena är något som de flesta företag uppskattar och prioriterar högt. Att inte ha professionell städpersonal är otänkbart för de flesta verksamheter. Medarbetare är inte anställda för att städa, så det bästa alternativet är att anlita en pålitlig städfirma. För att få hjälp med kontorsstäd i Stockholm behöver ni inte göra en massa onödiga ansträngningar. Hjälpen finns bara ett telefonsamtal eller ett musklick bort. Ta reda på vilka företag som har möjlighet att hjälpa just er.

När ni har hittat en städfirma som ni vill anlita för kontorsstädning, kan ni med fördel be dem att besöka er arbetsplats för att se hur era lokaler ser ut och förstå vilken typ av hjälp ni behöver. Självklart försöker vi att schemalägga städtjänsterna så att de inte krockar med er vanliga verksamhet. Det skulle vara meningslöst att ha städpersonal på kontoret när det pågår full aktivitet. När ni har bestämt hur ofta ni vill ha hjälp med städningen, kan städfirman lämna en offert. Efter att tjänsten har påbörjats kommer städfirman troligtvis följa upp arbetet för att säkerställa att ni är nöjda med den kvalitet som städarna levererar.

Kvalitet och kundnöjdhet är våra prioriteringar

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativ kontorsstädning som uppfyller era förväntningar. Vårt mål är att ni ska vara helt nöjda med våra tjänster och känna er trygga med att vi tar hand om era städbehov på bästa möjliga sätt. Genom att kontinuerligt övervaka arbetet och kvaliteten på våra städtjänster kan vi säkerställa att vi uppfyller era krav och levererar en ren och fräsch arbetsmiljö.

Med vår hjälp kan ni fokusera på er kärnverksamhet och överlåta städningen åt oss. Vi tar hand om allt det praktiska och ser till att era lokaler hålls rena och prydliga. Med regelbunden kontorsstädning minskar ni risken för smittspridning, skapar en hälsosam arbetsmiljö och bidrar till ökad produktivitet. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av kontorsmiljöer och kan anpassa våra tjänster efter era specifika behov.

Hjälp med fönsterputs är en ynnest

13 Jul 2023

Putsa fönster är för många något man gör några gånger om året. För en företagare där fönstren är en viktig detalj krävs mer än att utföra fönsterputs ibland.

Kristina stod och rynkade ögonbrynen igen, noterade hennes nyanställda butiksbiträde. Anledningen var att hon dagen innan hade putsat alla fönster ut mot gatan och hade som vanligt hittat en missad fläck. Nu stod hon säkert och debatterade med sig själv om hon skulle gå ut och ta bort fläcken med risk att det blev värre.

En annan möjlighet var att ignorera fläcken, men butiksbiträdet Mia visste att chefen inte skulle sluta irritera sig förrän den var borta. Den var inte stor men anledningen visste hon egentligen var att Kristina hade jobbat för mycket och att den fönsterputs hon gett sin in på under gårdagen hade tagit musten ur henne.

Låt de som kan det bäst göra all fönsterputs

Mia gick in i personalrummet och plockade fram sin handväska. I den hade hon ett visitkort från ett företag som putsade fönster. Skulle hon våga visa Kristina kortet? Hon hade ingen aning om chefen skulle bli glad eller förolämpad. Men till sist bestämde hon sig för att det fick bära eller brista.

Det Mia inte hade förväntat sig var den kram hon fick i samma stund som chefen förstod vad visitkortet handlade om. Med det samma plockade hon fram mobilen och slog numret på kortet. Minuter senare var fönsterputs i Åkersberga beställt till följande måndag. De skulle prova företaget en gång innan de bokade en permanent tid.

Överlåt flyttstädningen till proffsen och slipp stressen

13 May 2023

Flyttstädning kan vara en riktig mardröm. Det är ett tidskrävande arbete som kräver mycket energi och fokus. Dessutom är det ofta så att du inte ens får njuta av resultatet. Det kan kännas som en omöjlighet att hinna med allt annat som behöver göras inför en flytt, och därför är det en god idé att anlita en städfirma till flyttstädningen. Det kan spara dig både tid och energi, och du kan fokusera på de roliga delarna av flytten.

Fokusera på flytten

En flytt innebär alltid en del stress och oro. Det är mycket som behöver planeras och ordnas, och det kan lätt kännas överväldigande. Om du bor i Karlstad och har bott på samma ställe länge är det troligt att du har samlat på dig en hel del saker som behöver packas inför flytten. Detta kan ta mycket tid och kraft, och därför kan det vara skönt att slippa tänka på städningen. Genom att anlita en städfirma kan du få hjälp med flyttstädningen och fokusera på det roliga med flytten istället.

Undvik otrevliga överraskningar med flyttstädning

Det finns flera goda anledningar till varför du ska överlämna ansvaret för flyttstädning till en professionell städfirma. Flyttstädning är inte bara en snabb och halvhjärtad insats som du gör en gång i månaden i ditt eget hem. Istället handlar det om att lämna boendet i så gott skick som möjligt för nästa hushåll. Detta innebär att det behöver vara rent och fräscht, och alla ytor behöver vara ordentligt rengjorda. Genom att anlita en professionell städfirma minskar du risken för otrevliga överraskningar, som till exempel klagomål från nästa boende. Så varför inte överlåta ansvaret för flyttstädningen till proffsen och slippa stressen? För mer information om flyttstäd se flyttstädningikarlstad.se

Sköt din flyttstädning i Solna

20 Dec 2022

Ett av de absolut värsta momenten som kommer med en flytt handlar om att man måste städa ur sig gamla boende innan man lämnar över nycklarna till de nya ägarna; en så kallad flyttstädning. Vi säger här värsta då en flyttstädning ställer höga krav på ett perfekt utförande och då en flyttstädning dessutom inkluderar allt så förstår man också varför detta moment är så avskytt.

En flyttstädning måste dock göras och det spelar ingen roll var man bor – det kan vara Solna, Stockholm; Göteborg eller Kiruna – ska man flytta så måste också en flyttstädning genomföras och om detta inte sker så kan man faktiskt bli ersättningsskyldig. Ska du exempelvis flytta från Solna så måste du genomföra en flyttstädning så att de nya ägarna till din gamla bostad direkt kan flytta in – likväl som du direkt vill kunna installera dig i din nya bostad. En flyttstädning blir här avgörande för hur fort man kan komma på plats och det är också därför det är av vikt att du sköter denna då du lämnar den lägenhet i Solna vi hade som exempel. Vad är det då du ska göra vid denna flyttstädning i Solna?

Som vi sa, det handlar egentligen om allting; rengöring av kyl- och frys, rengöring av spis, putsning av fönster, alla golv måste rengöras, toaletter, dusch, badkar och även avlopp och golvbrunnar måste vara skinande rena och fräscha – kort sagt; denna flyttstädning i Solna blir väldigt omfattande och jobbig, både fysiskt och psykiskt.

Anlita ett företag för din flyttstädning i Solna

Det handlar nämligen inte bara om det fysiskt ansträngande då man talar om en flyttstädning – många upplever att den psykiska aspekten är ännu jobbigare. Med detta menar vi att om du ska flytta från Solna till en bostad inne i Stockholm så måste du alltså återvända en sista gång för att genomföra en flyttstädning – något som man ofta inte vill göra; har man en gång flyttat så ligger trots allt fokuset på att installera sig i sin nya bostad, eller hur?

Det finns dock alternativ och man behöver inte sköta denna flyttstädning i Solna på egen hand. Anledningen till att vi hela tiden haft just Solna som exempel här handlar om närheten till Stockholm – något som ytterligare ökar alternativen vi nämnde ovan. Det finns nämligen väldigt många städföretag som erbjuder tjänsten vi kallar flyttstädning i Stockholm och om man då bor i Solna så kan man utan problem kontakta en av alla dessa. Här har man således en klar fördel om man ska flytta och inte vill genomföra en flyttstädning på egen hand – man kontaktar bara ett företag som sköter detta och dessutom billigt.

Att det blir billigt beror just på att det finns så många företag i Stockholm som erbjuder tjänsten flyttstädning och att man därför – om man ska flytta från Solna – kan använda sig av denna konkurrens och få ett billigare pris. Det här har gjort att flyttstädning i Stockholm är enklare än i övriga landet då man inte alls behöver sköta om den på egen hand – man lejer bara ett företag för en billig kostnad och fokuserar helt på det viktiga; att snabbt komma på plats och installera sig i det nya boendet.

Hitta rätt lösning för kontorsstädningen i Stockholm

7 Dec 2022

Alla företag behöver ha ett välstädat kontor, oavsett vilken bransch man verkar i. Det är förstås extra viktigt för säljföretag som ofta får kundbesök och behöver göra ett gott intryck, men även andra företag bör ha ordning och reda. Det skapar en bättre arbetsmiljö och är viktigt för trivseln på kontoret. Och medarbetare som trivs presterar bättre på jobbet.

Så långt är det väl egentligen självklarheter, men exakt hur man ska lägga upp kontorsstädningen är inte lika givet, åtminstone inte om man driver ett mindre företag i Stockholm, med till exempel sju-åtta anställda.

Stora företag tar in städhjälp varje dag – det är helt enkelt en nödvändighet för att kontorsmiljön ska vara dräglig. Men för ett mindre företag kan det även fungera med ett annat upplägg – kanske att köpa in städning en eller två gånger i veckan.

Hur mycket av kontorsstädningen kan/vill man göra själv?

Det är förstås fullt möjligt att sköta kontorstädningen helt på egen hand, med delat ansvar mellan de personer som jobbar på företaget, men det är sällan en hållbar lösning i längden. De är inte anställda för att städa och ofta blir det så att en eller några personer får ta på sig ett stort ansvar för att hålla ordning, medan andra slöar och slarvar. Detta blir snabbt en grogrund för missnöje och dålig stämning skapas på kontoret.

Det blir alltså en avvägning hur mycket ansvar för städningen man vill lägga på personalen. Att man ska hålla rent och snyggt vid sin arbetsstation är inget orimligt krav, men det är vanligen de gemensamma utrymmena på kontoret som ställer till det. Toaletter och kök är två vanliga problemområden där arga lappar sätts upp och som får folk att titta snett på varandra.

Tydliga regler och städscheman att förhålla sig till är ett måste och dessutom måste man se till att de efterlevs på ett trovärdig sett. Det ska inte gå att komma undan med slarv.

Det är enkelt att hyra in städhjälp i Stockholm

Oavsett vad man kommer fram till när det gäller nivå på kontorsstädningen är det enkelt att få tag i någon som kan göra jobbet i Stockholm. Det svåra här kan vara att få tag i en seriös aktör som erbjuder en kvalitativ städservice.

Det finns en uppsjö av städföretag i Stockholm som åtar sig kontorstädningsuppdrag, men kvaliteteten på dessa kan variera väldigt mycket. Dessvärre finns det en hel del firmor som försöker slå sig in på marknaden genom att press priserna, och sådant går oundvikligen ut över kvaliteten på arbetet. Här är dock ett företag som vi av egen erfarenhet vet gör ett bra jobb med städningen.

Litar ni inte på vår rekommendation finns det gott om information att hitta på nätet om olika städföretag – med såväl positivt som negativa referenser. En annan smart idé är att höra av sig till sina affärskontakter och fråga om de är nöjda med sina städare.

Det viktigaste är att man som kund bygger om en bra relation med firman som ska utföra städjobbet. Man ska känna förtroende för personalen och kunna räkna med att komma till ett skinande rent kontor varje dag!

Läs mer om storstädning här: stockholmkontorsstädning.se

Garagestädning när den är som bäst i Stockholm

27 Oct 2022

Garagestädning är något som behövs i Stockholm. En stad så fylld av människor som kör bil kräver att det finns gott om fräscha, fina garage att parkera bilen i.

När du åker till jobbet i Stockholm eller parkerar din bil där efter en hel dags arbete, kan det vara skönt att kunna ställa den i ett snyggt garage. Är det välstädat drar det lättare till sig människor som vill ha reda och ordning. Därför kan det vara värt att investera i en garagestädning då och då.

Har du ett garage som du hyr ut är det viktigt att det inte ser för bedrövligt ut. De som köpt en fin och dyrbar bil ser nog hellre att garaget är trevligt och ofta nystädat. Troligtvis tycker alla det är bra med ett städat garage även om de inte har en dyrbar bil.

Garagestädning för alla som har garage i Stockholm

Det är en god idé att hyra in ett företag som har satt sig in i det här med att städa garage. Förr spolade man mest av golvet, men det är både ekonomiskt ohållbart och ett slöseri med vatten. Nu är man mer noga med att se till att det inte finns smuts som kan täppa till golvbrunnarna.

Garagestädning liksom alla andra arbeten måste nuförtiden vara hållbara. Inte längre något onödigt slösande av de naturliga resurser som finns när det gäller städningen. Löpande städning kan medföra lägre fasta kostnader för dig som är fastighetsägare.

Flera skäl att välja hemstädning

31 Mar 2022

Ta reda på vad det kan innebära att boka hemstädning och vilka tjänster som kan ingå. Få avlastning med städuppgifterna av ett proffsigt arbetslag som vet hur man gör rent huset på riktigt.

Om man känner att man inte orkar, kan eller vill städa hemma, kan man låta ett företag som jobbar med hemstädning vara behjälpliga. Man behöver inte tycka att man är lat bara för att man väljer hemstädning. Det kan handla om att man vill fokusera på annat som är viktigare just nu. Ibland föreligger andra saker. Du kanske exempelvis har opererat handen och därmed inte kan sköta städandet tillfälligt. Eller så tar åldern ibland ut sin rätt, men man vill ändå kunna hålla rent och fint hemma. Andra känner att det finns de som kan det där med städning bättre än de själva och väljer därför att outsourca det, så att säga.

Flexibla och mångsidiga tjänster inom hemstädning

För att få riktigt bra hjälp med hemstädning, ska man med fördel vända sig till ett företag som har många år i branschen och som har ett bra rykte om sig. Då kan man vara säker på att de levererar på alla plan. Alla behöver hjälp med olika saker. Vissa kanske bara vill ha lite hjälp med att dammsuga och moppa golv, medan andra behöver hjälp med fönsterputsning eller tvätten. Oavsett om du behöver regelbunden städhjälp, som exempelvis en gång per vecka, eller om du bara vill ha hjälp vid ett par tillfällen, så finns det en städfirma för dig.

Spara tid med hemstäd i Stockholm

14 Nov 2021

Hur skönt är det inte att slippa ta den grövsta städningen hela tiden? Att inte behöva städa någon gång kommer man inte undan. Men mycket underlättas med hjälp av hemstäd i Stockholm.

Det är bara 24 timmar på ett dygn, oavsett hur mycket man vill ha fler timmar så går det inte. Däremot kan man ta vara på så mycket av sin tid som möjligt. Som att inte göra tråkiga saker som att städa. Kanske låter klyschigt, men att städa är inte kul. Framför allt inte om det handlar om storstädning. Bor man ensam och inte stökar ner så mycket kan det räcka med storstädning vid något tillfälle. Har man däremot familj, och framför allt barn, då behövs det desto oftare om man vill hålla rent. Men tiden, den vill man inte lägga på det. Inget problem, det löser hemstäd i Stockholm åt dig.

Hemstäd sköter allt

Hur skönt är det inte att få allting gjort i sitt hem? Att slippa med storstädningen som krävs. Man kan behöva göra det olika ofta, beroende på hur mycket det stökas ner. Med hjälp från hemstäd behöver du inte göra så mycket som lyfta ett finger. Ditt hem kommer vara kliniskt rent. Du väljer själv hur ofta du vill att de ska städa hos dig. Allt från en gång i veckan till kanske en gång i månaden? En del vill endast ha det inför speciella tillfällen. Valet är helt ditt att göra, beroende på hur ofta kan man skriva upp sig på abonnemang.

Rent hus med flyttstädning

9 Mar 2021

Att flytta betyder att ha ett fullt schema under en längre period. Att det är mycket att tänka på vid en flytt är en grov underdrift. På själva flyttdagen finns noll minuter lediga. Vem städar?

Ärligt talat är städning det sista man vill tänka på när man är mitt inne i en bostadsflytt. Dina tillhörigheter är nedpackade i lådor och i ungefär 300 papperskassar. Dina möbler är nedburna och inställda i en lastbil och du har ingen aning om hur du ska kunna hinna äta lunch. Vem vill i det läget dra fram dammsugare, rengöringsmedel, trasor, fönstertvätt, skrapor, hinkar, ugnsrengöring och alla fräscha tillbehör för rengöring av toaletter och ventiler? Inte en själ. Samtidigt är det ett jobb som måste göras. Du skulle själv inte vilja landa i din nya bostad och upptäcka att någon bara struntat i att städa och lämnat allt.

Lämna jobbet till proffsen

Lösningen på denna trista situationen är given. Du stänger dörren och lämnar nyckeln till någon som du dimmigt inser är en förklädd ängel. Personalen från städfirman har anlänt. Du har just rymt från dagens mest ångestfyllda stund och hoppar i bilen och sätter kurs mot din nya bostad. En flyttstädning är ju mycket mer än den pliktskyldiga svängen med dammsugaren på fredagseftermiddagen. Bostaden kommer att inspekteras av en hyresvärd eller mäklare samt de som ska flytta in. Har du slarvat får du betala dyrt och dessutom skämmas. När du lämnar flyttstädningen till en firma vet du att jobbet blir gjort, och på ett professionellt och bra sätt. Läs mer på denna hemsida: städfirmaigöteborg.se

Trött på att städa hemma?

24 Nov 2020

Städning är tidskrävande och något man helst slipper. Håller du med om det så kan det vara dags för dig att anlita hemstäd. Med professionell städhjälp kan du njuta av din lediga tid istället.

Städning är något som måste göras, men ack så tråkigt det är och tar ofta lång tid, speciellt om man bor i ett stort hus med många ytor. Är man en stor familj så är det också en faktor som gör att städningen är tidskrävande. Så hur ska du slippa denna tråkiga uppgift? Jo, anlita hemstädning som kommer regelbundet och håller ditt hem rent och fräscht.

Tänk dig vad skönt att ha en proffsig städfirma som sköter städningen varje vecka istället för att du ska kämpa med den. Du kanske istället vill umgås mer med din familj eller så kan du får mer tid för dig själv. Du kanske vill ha tid till att gå till gymmet eller bara kunna slappna av efter jobbet med ett bad.

Hur går det till?

När du anlitar hemstädning kan det se ut på olika sätt och det beror helt på vilket upplägg du trivs bäst med. Ni kommer tillsammans gå igenom ett schema vad som ingår i städservicen och vilken tidpunkt som passar bäst. Många tycker det är skönt att ha ett städat och fint hem inför helgen. Det är vanligast att man bokar in en städning en gång i veckan, men det kan också vara varannan vecka eller en storstädning en gång i månaden.

Njut av ett välstädat hem

29 Sep 2020

Att njuta av livet och mysa i sin välstädade lägenhet ger en härlig känsla av lyx. Att låta någon annan städa är en välbehövlig avlastning och en välinvesterad slant för din livskvalitet.

Vi ställer ofta stora krav på oss själva, inte minst när vi ska bjuda hem gäster. Det är inte alla som orkar städa själv, men de vill ändå ha ett socialt liv. Även för ens egen del är det skönt när det är dammfritt och fräscht hemma. Anlita en städfirma för din hemstädning i Stockholm, så gör de rent på nolltid.

En städtjänst för alla

Man måste inte nödvändigtvis ha något särskilt skäl för att beställa en städning. Kanske är man sjuk eller utarbetad. Kanske har man småbarn eller gamla föräldrar att hjälpa. Men man kan också bara vilja unna sig att ha det trevligt och välstädat runt om sig medan man gör något som man själv vill. Det är en god idé att anlita proffs. De putsar fönster och gör rent i ugnen, allt med samma iver och energi.

Även om det finns många som älskar att städa, liksom att till exempel baka, är det många som helst inte vill göra det. Då anlitar de, oavsett anledning, ett seriöst företag för sin hemstädning i Stockholm och vet att de blir nöjda med resultatet. Givetvis klarar de flesta både att städa sitt hus och att baka, för att ta ett exempel, men det kan vara skönt att slippa. En städtjänst är till för vem som vill köpa den, precis som vilket hantverksjobb som helst.

Snabbt och lätt enligt schema

För exempelvis en änkeman som är ovan vid att städa, är det härligt att kunna gå och äta lunch med kompisarna och sedan komma hem till ett välstädat hem. Han har bara lämnat nyckeln, så personalen från städfirman kan gå in själva. Har man bara en aldrig så liten krämpa, kan det ta emot lite att krypa ner på golvet eller kliva upp på stolar. Man kanske bara har lite ont någonstans, men man vill inte belasta någon släkting eller be om hjälp med vissa saker. Med lite hjälp av en städfirma klarar man sig själv.

Man bestämmer i förväg vad som ska ingå i städningen, så själva jobbet, utfört av verkliga städproffs, går snabbt och lätt. De följer helt enkelt ett städschema, och vill du göra avvikelser och få något annat städat också, så beställer du bara det.

Städning i Nacka - få tid med annat

28 Mar 2020

Räcker tiden inte riktigt till, eller vill du helt enkelt slippa att städa själv? Då är det en utmärkt ide att anställa en städfirma för att utföra professionell städning i Nacka åt dig.

Vår tid är så värdefull och det finns alldeles för lite med tid varje dag. Världen idag är stressful och det finns mycket som vi måste hinna med. Hämta barnen, handla mat, laga mat, jobba och allt annat däremellan. Tiden räcker helt enkelt inte till. Så det sista du vill göra efter en lång dag på kontoret är att behöva städa när du kommer hem. Tänk att istället komma hem till ett hus som luktar gott, och där du bara kan slappna av. Detta är en verklighet om du anställer en städfirma för att utföra städning i Nacka. För dig som är en privatperson så gäller också RUT-avdraget för att anställa en städfirma. RUT står för Rengöring, Underhållning och Tvätt och är ett avdrag för att göra det enklare för privatperson att anställa hjälp i hemmet. Avdraget gäller upp till 50 000 kronor per år och gäller per person i hushållet.

Vad kan en städfirma hjälpa till med?

En städfirma kan hjälpa till med en rad olika tjänster, inte enbart hemstädning. En städfirma kan också hjälpa till med storstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputsning och mycket mer. En professionell städfirma kan även anpassa sina tjänster efter dina unika behov och du kan skräddarsy din städning. Det är helt enkelt bara att kontakta en firma och förklara dina behov. Vid återkommande städning erbjuder många firmor ett fast pris, och du kan dessutom be om att få samma städare varje vecka. Innan du anställer en firma kolla tidigare recensioner, och se även till att de erbjuder en garanti på städningen.

Vad är fördelarna med att anställa en städfirma?

Att anställa en städfirma kanske inte känns som en investering - men det är det verkligen. Inte enbart slipper du själv att utföra städningen, men det blir även utfört på ett professionellt sätt. Detta eftersom de har den rätta utbildningen och erfarenheten av att städa. Att ha det städat omkring dig är viktigt och får dig att må bättre. När du städar själv är det lätt att det enbart blir städat snabbt istället för på djupet. En städfirma ser till att det blir städat ordentligt. En annan stor fördel är att professionella städfirmor alltid har miljövänliga städmaterial. Vi förslår denna sajten: https://www.städningnacka.com 

Letar du hemstädning i Malmö?

25 Feb 2020

Har du också insett fördelarna med att kunna lägga ut din hemstädning i Malmö på en städfirma som kommer och utför en veckovis hemstädning? Det är du inte på något sätt ensam om, visste du att vi gjorde skattavdrag för en miljard under 2016, och att hemstädningen var den tjänst som de flesta gjorde skatteavdrag för? Så populärt är det att anlita en städfirma för hemstädninen.

Visste du att man till och med kan abonnera på hemstädning? Det innebär att en städfirma kommer regelbundet hem till en och städar efter ett givet schema, och till ett givet pris. Då betalar man deras faktura, samtidigt som man betalar för sin bil, el, bredband, mobilabonnemang och mycket annat. Det är smidigt och på så sätt får man det gjort. Tänk dig att komma hem en fredag, och välkomnas av ett helt städat hem.

Den lyxen kan man unna sig

Som hårt arbetande person, kan man unna sig den lyxen att kunna komma hem till ett rent och städat hem. Det innebär att man inte behöver städa alla veckor. Är det så att något särskitl festligt ska hända, då kanske man vill städa lite extra och göra extra fint i sitt hem. Men har man då ett i övrigt städat hem, då blir den där extra städningen inte så omfattande eller stor. Då blir det bara lite extra att städa och göra i ordning inför det extra festliga tillfället. Det är kanske då som man vill tvätta sina fönster, dörrar, dörrhandtag och liknande. Det är då som man vill få bort de där envisa fläckarna som kanske finns på tapeten.

Välj en mycket bra städfirma

Hur hittar man en bra städfirma, eller kanske den bästa tänkbara städfirman? Är det i Malmö som du behvöer få tag i duktiga städare i Malmö, kan man börja med att googla "hemstädning Malmö" för att få en första överblick av vilka firmor som tar på sig att städa, som det finns. Sedan kan man ta kontakt och fråga dem alla om offerter och referenser. Sedan kontrollerar man referenserna och frågar deras tidigare kunder hur städfirman fungerar. När man sedan har ringt mellan 3-5 sådana firmors referenser får man en god inblick i hur de fungerar. Sedan väljer man helt enkelt den som har bäst referenser. Även om de tar ett högre pris, bör man välja dem. Det innebär troligtvis att du får mycket för pengarna. Och de som tar ett mycket lågt pris, lär inte städa särskilt bra för det låga priset – och då kan man i så fall lika gärna städa själv.

Behöver du hjälp med flyttstädning?

5 Feb 2020

Ska du flytta i Jönköping och behöver få tag i en städfirma som kan utföra den viktiga flyttstädningen? Då är det ju viktigt att du får tag i en städfirma som både kan och vet hur en flyttstädning ska se ut när den är klar, och som är en juste och bra städfirma, eller hur? Vad som ryms inom begreppet "juste" kan ju variera men det är ju viktigt med en firma som betalar alla sina skatter och arbetsgivaravgifter.

Att en städfirma verkligen städar så att flyttstädningen blir godkänd, är väl ändå det minsta man kan begära, om man anlitar en firma till det jobbet. Tyvärr händer det ju då och då att den ändå inte blir godkänd, då en sådan har mycket stora krav på sig – det ska ju helst vara rent från golv till tak innan en flyttstädning blir godkänd.

När du behöver flyttstädning med höga krav

De allra flesta hyresvärdar brukar ha mycket höga krav på sin flyttstädning. Det ska vara helt felfria och rentvättade fönster, det får inte finnas fläckar kvar på tapeter eller golv. Hela köket med alla köksskåp och köksluckor ska vara rent, liksom badrum och badkar, toastol och handfat. Ska man då anltia en städfirma som ska ta hand om det, vill man ju veta att de klarar av att städa så att hyresvärden eller nästa bostadsägare blir nöjda. Då vill man ju helst anlita en städfirma som ger garantier på sin flyttstädning. Då har man sett till så att man inte behöver städa efter att städfirman har varit där och "städat". Sedan kan det vara bäst att anltia en städfirma som enbart använder sig av miljövänliga rengöringsmedel och som är medveten om hur man bör städa på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Googla "flyttstädning Jönköping"

Det går ju bra att fråga vänner, bekanta och släkten om de känner till någon städfirma som kan ge garantier på sin flyttstädning, men om de inte känner till någon sådan, kan man vara tvungen att googla "flyttstädning Jönköping", till exempel om det är just i Jönköping som man behöver flyttstädningen. Sedan är det bara att ta kontakt med några av de städfirmor som Googles sökmotorer föreslår och som har angett att de arbetar med flyttstädningar. Det är ju viktigt att de städar till man som kund blir nöjd med deras flyttstädning, att de kommer när de har lovat det och att de har F-skattsedel, vilket innebär att de betalar själv sina skatter och arbetsgivaravgifter.

← Äldre inlägg