Städa kök

Rent hus med flyttstädning

Att flytta betyder att ha ett fullt schema under en längre period. Att det är mycket att tänka på vid en flytt är en grov underdrift. På själva flyttdagen finns noll minuter lediga. Vem städar?

Ärligt talat är städning det sista man vill tänka på när man är mitt inne i en bostadsflytt. Dina tillhörigheter är nedpackade i lådor och i ungefär 300 papperskassar. Dina möbler är nedburna och inställda i en lastbil och du har ingen aning om hur du ska kunna hinna äta lunch. Vem vill i det läget dra fram dammsugare, rengöringsmedel, trasor, fönstertvätt, skrapor, hinkar, ugnsrengöring och alla fräscha tillbehör för rengöring av toaletter och ventiler? Inte en själ. Samtidigt är det ett jobb som måste göras. Du skulle själv inte vilja landa i din nya bostad och upptäcka att någon bara struntat i att städa och lämnat allt.

Lämna jobbet till proffsen

Lösningen på denna trista situationen är given. Du stänger dörren och lämnar nyckeln till någon som du dimmigt inser är en förklädd ängel. Personalen från städfirman har anlänt. Du har just rymt från dagens mest ångestfyllda stund och hoppar i bilen och sätter kurs mot din nya bostad. En flyttstädning är ju mycket mer än den pliktskyldiga svängen med dammsugaren på fredagseftermiddagen. Bostaden kommer att inspekteras av en hyresvärd eller mäklare samt de som ska flytta in. Har du slarvat får du betala dyrt och dessutom skämmas. När du lämnar flyttstädningen till en firma vet du att jobbet blir gjort, och på ett professionellt och bra sätt. Läs mer på denna hemsida: städfirmaigöteborg.se

9 Mar 2021